Innoverstaan tila sisältä.

Innoverstas

Innoverstas

Innoverstaan logo.

Keksintöverstas ja uusiokäyttökeskus

Innoverstas on luovaan tuottamiseen, tulevaisuuden taitojen opetteluun ja kestävän kehityksen fuusio. Innoverstaalta löytyy moderni laitteisto (laserleikkuri, 3D-tulostin, vinyylileikkuri, VR-laseja, suurkuvatulostin jne.), jolla luodaan uutta sekä korjataan ja parannellaan vanhaa! Innoverstaalla on myös uusiokäyttökeskus, johon alueen yritykset, yhteisöt ja jopa yksityishenkilöt voivat lahjoittaa uusiokäyttömateriaali tulevaisuuden keksijöiden käyttöön. Lukuvuonna 2021-22 Innoverstaan pääasiallisena kohderyhmänä olivat lukiolaiset (Opetushallituksen Innoverstas-hanke), sen jälkeen tila on kaikkien kaupunkilaisten käytössä (Lappeenrannan kaupungin strategiaraha). Innoverstaan pyörittämisestä vastaavat Eduks ja Lappeenrannan Nuorisotoimi yhteistuumin. Innoverstas löytyy aivan kaupungin sydämestä, pääkirjaston vierestä, nuorisotila Monarin alakerrasta.

Kurkkaa Innoverstaan sivut!

Innoverstaalla tapahtuu

Innvoverstaan some

...
Instagram 28.9.2023
Vinyylileikkuritöitä tältä päivältä 😍 #lappeenrantafi #nicehearts #vinyylileikkuri #innoverstas
Innoverstas
...
Instagram 21.9.2023
Nuorten tekemiä töitä avoimissa ovissa. Valitettavaa, että kuvia ei tullut otettua enempää. Positiivista, että syy oli täysi tupa innostuneita tekijöitä. Seuraavan kerran sitten 4.10. Tervetuloa! Muistakaa ottaa mukaan omia puhtaita paitoja/huppareita vinyylikuvaa varten.
Innoverstas
...
Instagram 7.9.2023
Tervetuloa tutustumaan Innoverstaaseen! Voit tehdä laserleikkurilla, vaikkapa korvakorut tai vinyylileikkurilla haluamasi kuvan t-paitaan. Vr- laseilla pääset Pariisin ja mikä parasta mitään ei tarvitse osata 😀. Me kyllä neuvotaan. Rohkeasti mukaan! Nämä avoimet suunnattu aikuisille ja ovat MAKSUTTOMIA. Lisätietoja ja ilmoittautuminen Katja.mykkanen@lappeenranta.fi
Innoverstas
...
Instagram 5.9.2023
Syksyn nuorten avoimet ovet starttaa huomenna 6.9 klo 16-18. Tervetuloa 4lk --) Ei tarvitse ilmoittautua. Mukaan voi ottaa oman vaatteen johon painaa kuvan. Vaatteen tulee olla puhdas ja kestää korkeaa lämpötilaa.
Innoverstas