Jaetun kalenterin luominen Outlookissa

1. 1
    Avaa kalenteri, valitse "Lisää kalenteri" ja "Uusi tyhjä kalenteri"

Outlook-ohjelman valikka, jossa "Lisää kalnteri" -valinta auki.

2. 2
    Nimeä kalenteri, varmista, että "Kalenteri" on valittu ja paina OK

Valikko, jossa nimetään kalnteri.

3. 3
    Odota, että kalenteri ilmestyy sivupalkkiin

Kalenterivalikko.

4. 4
    Halutessasi voit raahaamalla siirtää kalenterin haluamaasi kohtaan.
  5. 5
    Paina oikealla hiiren painikkeella kalenterin päältä ja valitse "Jakamisoikeudet"

Valikko, jossa "Jakamisasetukset" ympyröity.

6. 6
    Valitse "Lisää", etsi osoiteluettelosta nimi tai luettelo, jolle haluat jakaa oikeudet. Tuplaklikkaa nimestä, jolloin se siirtyy listaan. Voit toistaa tämän vaiheen niin useasti kuin on tarvetta. Kun olet valmis, valitse "OK"

Valikko, jossa lisätään halutut oikeudet.

7. 7
    Valitse käyttäjät listalta, valitse heille haluamasi käyttöoikeudet ja paina "OK"

Valikkokuva.