Mikä on MDM?

MDM

= Mobile Device Management
= Laitteiden etähallinta

Lappeenrannan kaupungilla on käytössä kaksi MDM-järjestelmää:

• Microsoft Intune (Windows ja Android)
  • MobileIron (iPadit).

Kaikki yksikön varoilla hankitut työlaitteet täytyy olla laitehallinnassa.

Laitteet siirtyvät hallintaan kahta reittiä:

• Automaattisesti (DEP eli Device Enrollment Program)
  • Manuaalisesti (käyttäjä itse vie laitteen käyttäen MDM-portaalia)

Jos tarvitset apua laitteen liittämisessä MDM:iin, ota yhteyttä digariin.

Laitehallinnalla voimme jakaa asetuksia ja sovelluksia sekä varmistaa tietoturvaa esimerkiksi laitteen katoamistapauksessa.