Kimpisen koululla ja lukiolla verkko-ongelmia. Lue lisää tilannehuoneesta...

Outlook-sähköpostin lukeminen kotona

1. 1
    Mene osoitteeseen:

outlook.office.com (aukeaa uuteen ikkunaan)

2. 2
    Kirjoita kirjautumisikkunaan @edu.lappeenranta.fi-sähköpostiosoitteesi ja paina "Seuraava"

Kirjautumisikkuna

3. 3
    Kirjoita salasanasi ja paina "Kirjaudu sisään"
  4. 4
    Hyväksy kirjautuminen puhelimestasi
  5. 5
    Haluatko pysyä sisäänkirjautuneena?
    • Vastaa "Kyllä", jos käytät henkilökohtaista tietokonettasi.
    • Vastaa "Ei", jos käytät tietokonetta, jota muutkin käyttävät.

Valintaikkuna, jossa päätetään pysytäänkö kirjautuneena sisään.

6. 6
    Kun lopetat työskentelyn, muista kirjautua ulos ja sulkea selainikkuna käyttäessäsi laitetta, jota muutkin käyttävät.

Valikko, jossa "Kirjaudu ulos" -valinta ympyröity.