Salasanan vaihtaminen

1. 1
    Mene osoitteeseen:

https://www.office.com/ (aukeaa uuteen ikkunaan)

1. vaihe: mene osoitteeseen office.com

2. 2
    Klikkaa nimikirjaimiasi oikeasta ylänurkasta ja valitse “Näytä tili”

2. vaihe: Klikkaa nimikirjaimiasi oikeasta ylänurkasta ja valitse “Näytä tili”

3. 3
    Rullaa sivua alaspäin ja klikkaa “Vaihda salasana”

3. vaihe: Rullaa sivua alaspäin ja klikkaa “Vaihda salasana”

4. 4
    Syötä vanha salasanasi sekä uusi salasana (kahteen kertaan) ja paina “Lähetä”

4. vaihe: Syötä vanha salasanasi sekä uusi salasana (kahteen kertaan) ja paina “Lähetä”

5. 5
    Salasanasi on nyt vaihdettu ja se toimii (maks. muutaman minuutin viiveellä) Microsoftin, Googlen sekä Wilman palveluissa.

Dokumentin tiedot

Ohjeen luonut: Miika Miinin