Wilman käyttäminen

HUOM! Wilmaan kirjaudutaan "Kirjaudu lappee.fi tai edu.lappeenranta.fi -painikkeella". EI käyttäjänimellä ja salasanalla!

Wilmaan kirjautuminen tietokoneelta:

Wilman kirjautumisikkuna

Wilmaan kirjautuminen mobiilissa:

Wilman kirjautumisikkuna mobiilissa.

Ohjeet
Mikäli olet unohtanut salasanasi, ole yhteydessä Digariin.
Huoltajat saavat Wilma-tunnukset koulusihteeriltä.
Wilma-tunnukset vaativat opettajalta voimassa olevan työsopimuksen. Oppilaalla Primus-kortin tiedot tulee olla oikein.
Ensimmäinen kirjautuminen Wilmaan tulee tehdä tietokoneella (ei puhelimella).
Opettaja- ja huoltajatunnuksia ei voi yhdistää. Opettajalla, jolla on omia huollettavia Lappeenrannan kasvatus- ja opetustoimella on kaksi erillistä Wilma-tunnusta.
HUOM! Jos edu.lappeenranta.fi tai lappee.fi -tunnusten salasana muutetaan niin se vaihtuu myös Wilmaan, jos salasanasi nollattiin on se väliaikainen ja tulee vaihtaa ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä

Käyttöoikeus: Sisäinen
Tarkistettu viimeksi: 24.5.2024