Wilman tilavarausjärjestelmässä häiriöitä. Tilanne on selvityksessä Vismalla.

Wilman käyttäminen

Ohjeet
Wilma-tunnukset käyttävät oppilaan @lappee.fi- ja henkilökunnan @edu.lappeenranta.fi -tunnuksia ja salasanoja. Wilmaan kirjaudutaan samalla tunnuksella ja salasanalla kuin koneelle.
Mikäli olet unohtanut salasanasi ole yhteydessä digariisi.
Huoltajat saavat Wilma-tunnukset koulusihteeriltä.
Wilma-tunnukset vaativat opettajalta voimassa olevan työsopimuksen. Oppilaalla Primus-kortin tiedot tulee olla oikein.
Ensimmäinen kirjautuminen Wilmaan tulee tehdä tietokoneella (ei puhelimella).
Wilmaan kirjaudutaan "Kirjaudu lappee.fi tai edu.lappeenranta.fi" -painikkeella.
Opettaja- ja huoltajatunnuksia ei voi yhdistää. Opettajalla, jolla on omia huollettavia Lappeenrannan kasvatus- ja opetustoimella on kaksi erillistä Wilma-tunnusta.
HUOM! Jos edu.lappeenranta.fi tai lappee.fi -tunnusten salasana muutetaan niin se vaihtuu myös Wilmaan, jos salasanasi nollattiin on se väliaikainen ja tulee vaihtaa ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä

Käyttöoikeus: Sisäinen
Tarkistettu viimeksi: 23.10.2023
Tarkastaja: Joonas Peltonen