Eduks on the Road 2024 on täällä! Lue lisää...

Populus: matkalaskut

1. 1
    Avaa Populus
  2. 2
    Kirjaudu sisään lyhyttunnuksella ja salasanalla

Populus-kirjautuminen

Jos et muista salasanaasi, voit luoda uuden ohjeella: https://eduks.fi/fi/tuki/populus (aukeaa uuteen ikkunaan)

3. 3
    Valitse vasemmalta "Matkalaskut"

Populuksen valikkonäkymä, jossa "Matkalaskut" alleviivattuna.

4. 4
    Hae tiedot nimelläsi ja klikkaamaa suurennuslasi-kuvaketta

Matkalaskun hakemisen näkymä.

5. 5
    Klikkaa alhaalta "Uusi kotimaan matkalasku"

"Uusi kotimaan matkalasku" -näkymä.

6. 6
    Täytä vaaditut kentät ja klikkaa "Jatka" oikealta alhaalta

Täytettävä lomake.

HUOM! Kaikki opettajan työssä tehtävät matkat ovat Virkamatkoja.

7. 7
    Täytä tarvittavat tiedot - Kustannuspaikka (KP) ym. tiedot saat rehtorilta tai hankematkojen kohdalla hankkeesta vastaavalta henkilöltä.

Viimeinen tietosivu.

8. 8
    Paina lopuksi "Tallenna", jolloin lasku siirtyy esihenkilöllesi hyväksyttäväksi.

Dokumentin tiedot

Ohjeen luonut: Miika Miinin
Käyttöoikeus: Sisäinen
Tarkistettu viimeksi: 1.8.2024