Populus

Populus kirjautuminen ja salasanan vaihto

1. 1
    Kirjaudu osoitteeseen:

http://lprpopulus.saita.fi/cgi-bin/populus/menu?kod=W00 (aukeaa uuteen ikkunaan)

1. vaihe: kirjautumisikkuna

Käyttäjätunnus: ULAPPA-tunnus ilman toimialuetta, yleensä sukunimestä kuusi ensimmäistä kirjainta
    sekä molemmista etunimistä kaksi ensimmäistä (esim. hikipajh), mikäli et ole varma kysy esimieheltäsi
    Salasana: henkilötunnuksen loppuosa, jos on kirjain niin se isolla esim. 123A

HUOM! Vaihda salasanasi ennen Populuksen käytön aloittamista.

2. 2
    Klikkaa "Salasanan vaihto" jolloin avautuu seuraavanlainen ikkuna

2. vaihe: klikkaa "Salasanan vaihto"

3. 3
    Syötä nykyinen salasanasi sekä uusi salasanasi kahteen kertaan

3. vaihe: salasananuusimisikkuna

Uuden salasanan vaatimukset:

• Salasanan pituus oltava 8 - 16 merkkiä ja sen pitää sisältää kirjaimia välillä a-z tai A-Z ja vähintään 2
      numeroa.
    • Salasanassa pienet ja isot kirjaimet käsitellään eri merkkeinä, joten tarkista onko näppäimistön
      CAPS-LOCK päällä.
    • Tämä salasana on ainoastaan Populukseen. Älä unohda sitä. Mikäli se kuitenkin unohtuu, ole yhteydessä
      Meitan servicedeskiin.

Meitan Yhteystiedot:
    servicedesk@meita.fi