HUOM! Wilmaan kirjaudutaan "Kirjaudu lappee.fi tai edu.lappeenranta.fi -painikkeella". EI käyttäjänimellä ja salasanalla! Oppilaan kirjautumisohjeet aukeavat linkistä: Oppilaan ohjeet
Julkaisut

Innoverstaan käyttötilastot 2022-23

Julkaistu 2.6.2023 Muokattu 5.6.2023
Kuvakollaasi Innoverstaan LUTra-vierailusta.

Innoverstas oli lukuvuoden 2022-23 ensimmäistä kertaa avoinna kaikille kaupunkilaisille. Innoverstaan päivittäisestä toiminnasta vastasivat Katja Mykkänen sekä Toni Toropainen. Katja ja Toni järjestivät lukuvuoden aikana paljon erilaisia kerhoja, toimintaa oppilas- ja opiskelijaryhmille sekä avasivat ovet monenlaisille tapahtumille. Lukuvuoden aikana ehdittiin juhlia Monarin 40v juhlia, osallistu LUTra-festareille ja moniin muihin!

Innoverstas oli kovassa käytössä: ohjatussa toiminnassa vierailijoita oli kaikkiaan 2524, joista 1954 oli lapsia ja nuoria. Käyttötunteja Innoverstaalle kertyi kaikkiaan 377. Ryhmät tekivät lukuvuoden aikana hyvin monipuolisia kokeiluja: koruja laserleikkurilla, vaatteiden tuunausta vinyylileikkurilla ja lämpöprässillä, pinssejä omista kuvista, julisteita suurkuvatulostimella, 3D-tulostettuja Käärijä-koruja Euroviisujen alla, tuunattuja jumppapusseja, avaimenperiä ja vaikka mitä muuta! Kannattaa tutustua tuotoksiin Innoverstaan somessa: https://www.instagram.com/innoverstas_lpr/ (aukeaa uuteen ikkunaan)

Toni suuntaa kesän myötä kohti uusia haasteita, mutta onneksi Katja jatkaa toiminnassa myös syksyllä - etsimme Katjalle parhaillaan kuumeisesti työparia, mutta eiköhän siihenkin ratkaisu löydy. Tästä on hyvä jatkaa kohti lukuvuotta 2023-24!

Jaa sivu: