HUOM! Wilmaan kirjaudutaan "Kirjaudu lappee.fi tai edu.lappeenranta.fi -painikkeella". EI käyttäjänimellä ja salasanalla! Oppilaan kirjautumisohjeet aukeavat linkistä: Oppilaan ohjeet
Julkaisut

Vuoteni Innoverstaalla

Julkaistu 6.6.2023 Muokattu 6.6.2023

Toropaisen Toni tässä moro! Toimin lukuvuoden 2022-23 Innoverstaalla - tuo aika oli erittäin innostavaa ja antoisaa. Pääasiassa keskityin tutustumaan Innoverstaan toimintaan ja järjestämään avoimia ovia, jotka osoittautuivat erittäin suosituiksi. Tämän ajanjakson aikana sain mahdollisuuden tutustua moniin mielenkiintoisiin laitteisiin ja oppia niiden käytöstä.

Innoverstaalla tutustumiskertojen ja avoimien ovien aikana sain esitellä erilaisia laitteita, kuten laserleikkuria, vinyylileikkuria, suurkuvatulostinta, 3D-kyniä, 3D-tulostinta ja VR-laseja. Oli upeaa nähdä ihmisten innostus näitä laitteita kohtaan ja jakaa heidän kanssaan tietoa niiden käytöstä. Pystyin näyttämään heille, miten luovuus voi toteutua eri välineiden avulla.

Lisäksi sain tilaisuuden käydä kouluilla esittelemässä VR-laseja. Tämä oli mahtavaa, koska sain välittää tietoa uuden teknologian hyödyistä ja nähdä oppilaiden innostuksen virtuaalitodellisuuden maailmaan. Oli hienoa tietää, että pystyin herättämään mielenkiintoa teknologiaan ja mahdollisesti inspiroimaan tulevia innovaattoreita. Yksi huippuhetki vuodessa Innoverstaalla oli osallistuminen LUTra-festareille, joissa pääsin pitämään ständiä ja vastaamaan VR-lasien esittelystä. Tämä oli suuri vastuu, mutta samalla erittäin palkitsevaa. Sain keskustella monien ihmisten kanssa ja jakaa heidän kanssaan VR-kokemuksia. Nähdä heidän ilmeensä hämmästyksestä ja innostuksesta sai minut tuntemaan ylpeyttä siitä, että pystyin edustamaan Innoverstasta ja sen innovatiivisia mahdollisuuksia.

Kaiken kaikkiaan vuoteni Innoverstaalla oli täynnä positiivisia kokemuksia ja oppimista. Sain syventää teknistä osaamistani eri laitteiden käytössä ja samalla kehittää esiintymis- ja viestintätaitojani. Innoverstaan avulla sain inspiroida muita ja herättää kiinnostusta luovaan teknologiaan. Olen kiitollinen tästä mahdollisuudesta, sillä olen oppinut paljon itsestäni ja teknologiasta ja tämä kokemus on vahvistanut haluani jatkaa työtäni innovaatioiden parissa tulevaisuudessa

Jaa sivu: