Pariliitä puhelin ja tietokone (tämä pitää tehdä kerran kun kone ja puhelin liitetään)

1. 1
    Varmista että sekä puhelimessa että tietokoneessa on Bluetooth päällä

Puhelimessa: Pyyhkäise näytön yläreunasta alaspäin ja varmista että Bluetooth-ikoni on sinisellä. Mikäli ei niin paina siitä jolloin se muuttuu siniseksi.

Tietokoneella: Avaa asetukset ja kirjoita ylös: bluetooth ja valitse ensimmäinen tarjottu vaihtoehto. Varmista että Bluetooth on käytössä, mikäki ei klikkaa kerran vivusta. Jätä tämä ikkuna auki.

2. 2
    Avaa puhelimeltasi asetukset josta Yhteydet ja Bluetooth

Älä paina vivun kohdalta, vaan tekstin niin pääset Bluetoot asetuksiin

3. 3
    Etsi puhelimelta tietokoneen nimi ja paina siitä

Huomio!, nyt sinulla pitää olla sekä puhelin että tietokone lähekkäin tarvitset pääsyn molempiin.

4. 4
    Valitse puhelimelta "Liitä pariksi"
  5. 5
    Tietokoneella saat ilmoituksen, avaa se ja valitse "Kyllä"
  6. 6
    Mikäli kaikki meni oikein saat ilmoituksen Yhteyden muodostaminen onnistui

Kuvien siirtäminen

1. 1
    Varmista että sekä puhelimessa että tietokoneessa on Bluetooth päällä

Puhelimessa: Pyyhkäise näytön yläreunasta alaspäin ja varmista että Bluetooth-ikoni on sinisellä. Mikäli ei niin paina siitä jolloin se muuttuu siniseksi.

Tietokoneella: Avaa asetukset ja kirjoita ylös: bluetooth ja valitse ensimmäinen tarjottu vaihtoehto. Varmista että Bluetooth on käytössä, mikäki ei klikkaa kerran vivusta. Jätä tämä ikkuna auki.

2. 2
    Kelaa tietokoneella hiukan alaspäin kunnes näet "Lähetä tai vastaanota tiedostoja Bluetoothin kautta" ja paina siitä
  3. 3
    Valitse: "Vastaanota tiedostoja" ja siirry puhelimelle
  4. 4
    Valitse puhelimelta mitä kuvia haluat lähettää ja valitse "Jaa"
  5. 5
    Etsi vaihtoehto "Bluetooth" ja valitse se
  6. 6
    Näet laitteita, täältä valitse tietokone johon puhelin on pariliitetty
  7. 7
    Kuvien siirto alkaa välittömästi, on tärkeää että puhelin sekä tietokone ovat lähellä toisiaan

Voit seurata edistymistä tietokoneelta

8. 8
    Kun kuvat ovat koneella voit valita niille tallennuspaikan painamalla "Selaa"

Voit myös myöhemmin siirtää ne ehdotetusta sijainnista haluamaasi.

Huomioi että tallennus voi olla oletuksena OneDrive, tänne ei kannata tallentaa mitään sillä ne menevät pilveen automaattisesti.

Nyt kuvat ovat siirretty puhelimesta tietokoneelle

Käyttöoikeus: Sisäinen
Tarkistettu viimeksi: 4.4.2024
Tarkastaja: -