Wilman tilavarausjärjestelmässä häiriöitä. Tilanne on selvityksessä Vismalla.

Tämä ohje koskee DEP-laitteita, nämä laitteet ovat pääsääntöisesti Dustinin tai Atean kautta hankittuja.

Mikäli et ole varma ovatko iPadisi DEP-laitteita ole yhteydessä joni.hikipaa@edu.lappeenranta.fi

• 1
    Avaa iPad ja käy läpi kieli sekä alue -asetukset
  • 2
    Yhdistä iPad langattomaan verkkoon
  • 3
    Mikäli kaikki meni oikein iPad ensin aktivoi itsensä ja sitten hakee määrityksen jolloin aukeaa tämä ikkuna

iPad määritys

• 4
    Valitse Seuraava ja ota iPad käyttöön normaalisti kunnes pääset Aloita-näytölle

Sijaintipalvelut kannattaa ottaa päälle

Kaikki muut asetukset ovat ulkoasuun vaikuttavia

• 5
    Odota hetki aloitusnäytöllä kunnes sinne ilmestyy Yritysportaali

iPad etähallinta

• 6
    Avaa Yritysportaali ja kirjaudu sinne sisään

Tunnukset saat alueesi Digarilta tai Joni Hikipäältä

• 7
    Kun olet kirjautunut sisään salli ilmoitukset, paina OK ja Salli

etähallinta ilmoitukset

• 8
    Määritetään käyttöoikeus, valitse Aloita ja odota kunnes ensimmäinen kohta tulee vihreäksi

iPad Intuneen

• 9
    Kunhan laite on määritetty pitää vielä tarkastaa sen asetukset, valitse Jatka ja odota kunnes tarkistus on tehty

huom. tässä voi kestää

iPad hallintaan

• 10
    Mikäli kaikki meni oikein valitse Valmis

Intune valmis

• 11
    Nyt laite on otettu hallintaan ja siihen alkaa tulemaan yksiköille kohdistettuja sovelluksia

huom. jotkin sovellukset tulevat automaattisesti ja osa pitää erikseen ladata Yritysportaalista

Intune sovellukset iPad

iPad intune automaattisesti asentuvat

Käyttöoikeus: Sisäinen
Tarkistettu viimeksi: 17.1.2024
Tarkastaja: Jesse Jokimies