Tämä ohje koskee DEP-laitteita, nämä laitteet ovat pääsääntöisesti Dustinin tai Atean kautta hankittuja.
Mikäli et ole varma ovatko iPadisi DEP-laitteita ole yhteydessä: joni.hikipaa@edu.lappeenranta.fi (aukeaa uuteen ikkunaan)

1. 1
    Avaa iPad ja käy läpi kieli- sekä alueasetukset
  2. 2
    Yhdistä iPad langattomaan verkkoon
  3. 3
    iPad aktivoi itsensä ja hakee määritykset, näkymä on seuraava:

iPad määritys

4. 4
    Valitse "Seuraava" ja ota iPad käyttöön normaalisti kunnes pääset Aloita-näkymään
    • Pane sijaintipalvelut päälle
    • Muut asetukset vaikuttavat ulkoasuun
  5. 5
    Odota kunnes aloitusnäyttöön ilmestyy "Yritysportaali"

iPad etähallinta

6. 6
  7. 7
    Kirjauduttausi valitse "Salli ilmoitukset", paina "OK" ja "Salli"

etähallinta ilmoitukset

8. 8
    Valitse "Aloita" ja odota kunnes ensimmäinen kohta muuttuu vihreäksi

iPad Intuneen

9. 9
    Määrityksen valmistuttua, valitse "Jatka" ja odota

huom. tässä voi kestää

iPad hallintaan

10. 10
    Valitse "Valmis"

Intune valmis

11. 11
    Siirto etähallintaan on valmis ja sinne etäasennetaan ohjelmia

huom. jotkin sovellukset tulevat automaattisesti ja osa pitää erikseen ladata Yritysportaalista

Intune sovellukset iPad

iPad intune automaattisesti asentuvat

Käyttöoikeus: Sisäinen
Tarkistettu viimeksi: 26.4.2024