Kaksivaiheisen tunnistautumisen (MFA) käyttöönotto

1. 1
    Mene osoitteeseen:

https://myapps.microsoft.com/ (aukeaa uuteen ikkunaan)

Prosessin ensimmäinen vaihe: Mene osoitteeseen: https://myapps.microsoft.com/

2. 2
    Klikkaa nimikirjaimiasi oikeasta yläkulmasta ja valitse “Näytä tili”

Prosessin toinen vaihe: Valitse oikeasta yläkulmasta nimikirjaimesi ja valitse Näytä tili

3. 3
    Valitse Turvatieto-kohdasta “Päivitä tiedot”

Prosessin kolmas vaihe: Valitse Turvatieto-kohdasta “Päivitä tiedot”:

4. 4
    Valitse “Lisää menetelmä”

Prosessin neljäs vaihe: Valitse “Lisää menetelmä”:

5. 5
    Valitse alasvetovalikosta “Puhelin”

Viides vaihe: Valitse alasvetovalikosta “Puhelin”

6. 6
    Kirjoita puhelinnumerosi maatunnuksen kera ja valitse “Lähetä minulle koodi tekstiviestinä”

Kuudes vaihe: Kirjoita puhelinnumerosi maatunnuksen kera ja valitse “Lähetä minulle koodi tekstiviestinä”

7. 7
    Syötä tekstiviestinä saamasi koodi annettuun kenttään

Seitsemäs vaihe: Syötä tekstiviestinä saamasi koodi annettuun kenttään

MFA on käytössä, kun klikkaa “Valmis”

Viimeinen vaihe: MFA on käytössä, kun klikkaa “Valmis”