Salasanan vaihto itsepalveluna

1. 1
    Mene osoitteeseen:

https://portal.office.com (aukeaa uuteen ikkunaan)

2. 2
    Paina ”Unohdin salasanani” tai klikkaa kirjautumisikkunassa ”Etkö pysty käyttämään tiliäsi?”

Kirjautumisikkuna, josta ympyröitä "Unohdin salasanani"

3. 3
    (Jos tulee kysymys tilin tyypistä, valitse: "Työ- tai koulutili")
  4. 4
    Varmista, että käyttäjätunnuksesi on oikein, kirjoita ikkunassa olevat merkit ja paina ”Seuraava”

CAPTCHA ja kirjautumistiedot.

5. 5
    Valitse ”Lähetä tekstiviesti puhelimeen”, kirjoita puhelinnumerosi ja paina ”Teksti”

Puhelinnumeronsyöttöruutu.

6. 6
    Kirjoita tekstiviestissä saatu vahvistuskoodi ja paina ”Seuraava”

Vahvistuskoodinsyöttöruutu.

7. 7
    Anna uusi salasana, vahvista se ja valitse ”Valmis”

Kirjautumisruutu, jossa salasana vahvistetaan.

Salasanavaatimukset:

• Vähintään 15 merkkiä
    • Isoja ja pieniä kirjaimia
    • Numeroita tai erikoismerkkejä
    • Ei saa sisältää käyttäjätunnustasi tai nimeäsi
    • Salasana ei saa olla sama, jota olet aiemmin käyttänyt
  8. 8
    Salasanasi on nyt vaihdettu. Muista, että viive salasanan päivittymisessä saattaa olla jopa 2 min