Tietokoneen vuokran päättyminen

Koneen vuokra-ajan lähestyessä loppuaan tulee laitevastaaville viesti jatkotoimenpiteistä.

Jos saat viestin osoitteesta loke@meita.fi, etkä tiedä kuinka toimia, ota yhteyttä Eduksiin (joni.hikipaa@edu.lappeenranta.fi).

1. 1
    Kirjaudu Meittariin:
  2. 2
    Valitse: "Laitteen elinkaaren päättyminen"

Leasing 1

Mikäli sinulla ei näy Laitteen elinkaaren päättyminen tarvitset Laiturista oikeuden:
    Verkkopalvelut/Verkkokauppa/Verkkokaupan tilausoikeus Ulappa

Kun olet pyytänyt oikeuden esihenkilön pitää se vielä hyväksyä.

3. 3
    Lue halutessasi ohjeet tai siirry eteenpäin.
  4. 4
    Valitse laite jonka vuokra-aika on päättymässä (HUOM! Listassa näkyvät vain päättymässä olevat vuokrat)

Elinkaari 2

5. 5
    Valitse laite ja toimenpide. Valitessasi "Uusitaan vastaavalla" valitse hankintatavaksi Elinkaarileasing

Elinkaari 3

6. 6
    Syötettyäsi tarvittavat tiedot paina "+ Lisää"

VuokraEnd43

7. 7
    Valittuasi toimenpiteet klikkaa "Jatka vahvistukseen" -> "Vahvista"

Leasing 5

Leasing 6