Tulostimen lisääminen

1. 1
    Paina Windows-näppäintä ja i-kirjainta samanaikaisesti
  2. 2
    Kirjoita avautuvaan hakukenttään: "tulostimet" ja valitse: "Lisää tulostin tai skanneri"

Windows-näkymässä haetaan "Tulostimet"

3. 3
    Seuraavasta valikosta valitse: "Lisää tulostin tai skanneri"

Valikkonäkymä.

4. 4
    Odota hetki ja valitse alhaalta: "Hae laitteita", mikäli sinulla ei lue "Olet kirjautunut sisään. Hae työpaikan tai oppilaitoksen laitteita" ole yhteydessä digariin

Tulostimenlisäämisen valintaikkuna

5. 5
    Paina kohdasta "USB- tai verkkotulostin ja skanneri" ja vaihda siihen "Työpaikan tai koulun tulostin ja skanneri"

Huom! Å,Ö,Ä kirjaimet on korvattu O,O,A

6. 6
    Kirjoita hakukenttään yksikkösi nimi (myös osa nimestä riittää)

Valikkonäkymä.

7. 7
    Valitse tulostin, jonka haluat lisätä ja paina "Lisää laite"

Valikkonäkymä.

8. 8
    Odota kunnes tulostin on lisätty, mikäli haluat lisätä toisen tulostimen, palaa kohtaan 6

Valikkonäkymä.