Uuden opettajan tunnusongelmat

• Henkilökunnan edu.lappeenranta.fi -tunnus aktivoituu vastan kun käyttäjällä on voimassaoleva "Valmis"-tilassa oleva työsopimus
    • Digari voi tarkistaa tiedot Endpointista
  • Mikäli tunnus ei toimi, se voi johtua aiemmasta työsuhteesta Meitan hallinnoimassa organisaatiossa esim. Imatralla tai Ruokolahdella

• edu.lappeenranta.fi-tunnuksen saa digarilta tai esihenkilöltä

• Mikäli tunnus on, mutta salasana ei toimi ole yhteydessä digariin hän voi nollata salasanan"
  • ESS-tunnus

• ESS-tunnus on sama kuin edu.lappeenranta-tunnus.

• Salasanan saat täältä (aukeaa uuteen ikkunaan) ja valitse "Luo uusi salasana"

• Jos salasananvaihto ei onnistu, ota yhteyttä Meitan servicedeskiin (puh. 013 339 0700)