Windows Update ohje oppilaalle ja opettajalle

1. 1
    Kirjoita Windowsin vasemmassa alalaidassa olevaan hakukenttään ”Windows Update…” ja sen jälkeen valitse ”Windows Updaten asetukset”

Valitse Windows Updaten asetukset

2. 2
    Kuvassa oleva näkymä avautuu. Jos Windows päivitykset ovat ajan tasalla niin sinulla näkyy teksti ”Laite on ajan tasalla”. Kaikki siis hyvin ja voit sulkea tämän näkymän ja lopettaa tähän. Tarkista Windows Update seuraavan kerran kahden viikon päästä.

Windows Update näkymä

3. 3
    Jos Windows päivitykset eivät ole asentuneet niin sinulle tulee teksti ” laite ei ole ajan tasalla”.

Windows Update laite ei ole ajan tasalla

4. 4
    Paina ”Tarkista päivitykset” painiketta ja anna päivitysten mennä läpi. Tämä voi vaatia useita uudelleenkäynnistyksiä. Huom! kytke kannettava verkkovirtaan päivitysten ajaksi.
  5. 5
    Kannettavaasi saattaa tulla BIOS päivitys käynnistyksen yhteydessä. Silloin on erityisen tärkeää, että ne annetaan mennä läpi. Jos tämä päivitys keskeytetään saattaa kone mennä korjauskelvottomaan tilaan.
  6. 6
    Kaikki päivitykset ovat menneet läpi ja asentuneet kun tässä näkymässä on teksti ”Laite on ajan tasalla”
    Kaikki on Windows Update päivitysten osalta hyvin nyt!

Ohjeen luonut: Janne Rummukainen