HUOM! Wilmaan kirjaudutaan "Kirjaudu lappee.fi tai edu.lappeenranta.fi -painikkeella". EI käyttäjänimellä ja salasanalla! Oppilaan kirjautumisohjeet aukeavat linkistä: Oppilaan ohjeet

Kalustorekisteri

Wilman kalustorekisteriin kirjataan Atealta hankittujen laitteiden tiedot.

Merkitse laitekortille kenellä laite on käytössä. Rekisteri päivittää keskitetysti yläkouluun siirtyvien oppilaiden laitekortit uuteen yksikköön. Kalustorekisterin näkevät ja sitä voivat muokata kaikki opettajat sekä digarit. Lisää myös ei-Atealta hankitut laitteet Wilman lomakkeella rekisteriin.

Huom! Mikäli et näe kalustorekisteriä, varmista kansliasta että roolisi on wTuki.

Laitteen tietoja ei poisteta rekisteristä laitteen poistuessa käytöstä, vaan täytetään poistopäivä, poistovuosi, poistotapa (esim. toimitettu SER) ja syy miksi laite on poistettu.

Käyttäjät-kohdassa valitaan, kenellä laite on käytössä. Oppilaan ja opettajan tiedot haetaan rekisteristä. Oppilaalle merkitty laite päivitetään automaattisesti kerran vuorokaudessa  oppilaan kortille. Huoltajat näkevät lainalaitteen tiedot sekä korvaushinnan Wilmassa laitelomakkeelta. 

Huoltajilla on Henkilökohtaisen tietokoneen käyttösopimus Wilmassa. Lomake näkyy huoltajilla Wilman etusivun Lomakkeet-valikossa.

Opettaja saa Wilmassa Luokan tulosteista  yhteenvedon käyttösopimusten hyväksymisistä. Opettajat näkevät tiedon myös oppilaan profiilisivulta kohdasta Oppilaan tietokone.

Laitekortti

Wilman kalustotietokortti.