Aluekohtaiset tunnukset

Aluekohtaisilla tunnuksilla tarkoitetaan ext_*yhteistyöalue*@lappee.fi-tunnuksia (esim ext_lauritsala@lappee.fi) joita voidaan siirtää Google-hallinnassa mm. laitteiden liittämistä tai asetusten/sovellusten jakoa varten. Mikäli alueelle ei ole tunnusta ole yhteydessä Joni Hikipäähän (aukeaa uuteen ikkunan).

1. 1
    Mene osoitteeseen:

admin.google.com (aukeaa uuteen ikkunaan)

2. 2
    Kirjaudu edu.lappeenranta.fi-tunnuksellasi
  3. 3
    Hae haluttu tunnus yläpalkista

Google Admin -hakuruutu, jossa haetaan "ext_lauritsala" -tekstillä.

4. 4
    Valitse vasemmalta: "Vaihda organisaatioyksikkö"

Tunnuksen tietoikkuna, jossa "Vaihda organsiaatiota" ympyröitynä.

5. 5
    Siirrä käyttäjä haluttuun yksikköön

Valikkopuu.

6. 6
    Valitse "Muuta"

Tietoruutu, jossa "Muuta" valittuna.

7. 7
    Odota rauhallisesti - muutos kestää alle minuutista jopa 24 tuntiin