Jaettujen sovellusten lataaminen (Yritysportaali)

1. 1
    Avaa Käynnistä-valikko, kirjoita hakukenttään “Yritysportaali” ja avaa se

Yritysportaalin avaamiskuvake

Huom! Mikäli yritysportaali ei näy, katso alta "Yritysportaalin asentaminen" -ohje.

2. 2
    Odota hetki, kunnes Yritysportaali on kirjautunut sisään

Yritysportaalin käyttöliittymä.

3. 3
    Sinulle avautuu lista jaetuista sovelluksista. Tähän näkymään pääset aina takaisin "Koti"-kohdasta.

Käyttöliittymän kuva, jossa "Näytä kaikki" -valinta ympyröity.

4. 4
    Mikäli sovellusta ei näy etusivulla, valitse "Näytä kaikki"

Käyttöliittymän kuva, jossa "Näytä kaikki" -valinta ympyröity.

5. 5
    Valitse sovellus, jonka haluat asentaa ja paina sen kuvakkeesta

Sovellus valittuna näkymässä.

6. 6
    Paina "Asenna"

Asennussivu, jossa "Asenna" ympyröity

7. 7
    Ohjelman lataaminen ja asennus voi kestää jonkin aikaa, odota kunnes se on valmis

Latauksen edistymistä kuvaava palkki.

8. 8
    Jos asennuksessa on ongelmia tai tarvitsette tietyn sovelluksen, niin ota yhteyttä digariin.

Yritysportaalin asentaminen

1. 1
    Mikäli Yritysportaali ei näy mene osoitteeseen:
  2. 2
    Valitse "Asenna"

Yritysportaalin lataaminen Store-näkymässä.

3. 3
    Paina "Hanki"

Yritysportaalilogo ja "Hanki" -painike

4. 4
    Asennuksen jälkeen Yritysportaali käynnistyy "Avaa"-painikkeesta.

Yritysportaalin logo ja "Avaa"-painike