Primuksen ja Kurren asentaminen

1. 1
  2. 2
    Lataa: prclient.exe ja prclient.ini ja libeay32.dll ja ssleay32.dll

Latauskuva kahdelle tiedostolle.

3. 3
    (Jos saat kuvassa näkyvän varoituksen, valitse "Säilytä")

Virheilmoitus.

4. 4
    Avaa kansio, johon latasit tiedostot (oletuskansio on "Ladatut tiedostot)

Kansionäkymä ladatuista tiedostoista.

5. 5
    Valitse kaikki tiedostot ja paina hiiren oikealla painikkeella: "Leikkaa" (voit myös käyttää näppäinyhdistelmää Ctrl+X)

Molemmat tiedostot valittuna.

6. 6
    Leikattuasi tiedostot valise kansio, johon haluat ohjelman asentaa

Resurssienhallinta

7. 7
    Luo uusi kansio (oikea hiiren painike -> "Uusi" -> "Kansio")

Uuden kansion luominen Resurssien halinnassa C:-asemalle.

8. 8
    Anna kansiolle nimi: "Primus"

Kansion nimeäminen Primus-nimellä.

9. 9
    Avaa kansio, paina hiiren oikealla painikkeella ja valitse: "Liitä" (vaihtoehtoisesti voit painaa Ctrl+V)

Hiiren oikean painikkeen valikko, jossa "Liitä" valittuna.

10. 10
    Paina hiiren oikealla painikkeella lprclient.exe päällä ja valitse: “Luo pikakuvake”

Luo pikakuvake -valinta valittuna

11. 11
    Paina hiiren oikealla painikkeella pikakuvakkeen päältä, valitse: "Nimeä uudelleen" ja kirjoita tähän "Primus"

Tiedoston uudelleennimeäminen.

12. 12
    Paina hiiren oikealla painikkeella: "Leikkaa" (voit myös käyttää näppäinyhdistelmää Ctrl+X)

Primus-pikakuvakeen leikkaaminen.

13. 13
    Avaa Työpöytäsi, paina hiiren oikealla painikkeella ja valitse: "Liitä" (vaihtoehtoisesti voit painaa Ctrl+V)
  14. 14
    Työpöydälläsi on nyt "Primus"-pikakuva, kun klikkaat siitä saat seuraavan ilmoituksen, josta valitaan "Suorita joka tapauksessa"

Windows Defenderin varoitusikkuna.

15. 15
    Asennus on valmis, voit käyttää Primusta missä tahansa, kunhan laite on yhteydessä verkkoon

Primuksen kirjautumisikkuna.

Käyttöoikeus: Sisäinen
Tarkistettu viimeksi: 24.5.2024