Timmi-tilanvaraus

1. 1
  2. 2
    Valitse: “Tunnus ja salasana”

Timmin kirjautumisikkuna

3. 3
    Syötä tunnuksesi ja salasanasi, jonka jälkeen valitse: “Kirjaudu”

Timmin kirjautumisikkuna

4. 4
    Valitse: “Varauskalenteri”

Timmin varauskalenteri tai varausten haku -näkymä.

5. 5
    Klikkaa kohdasta: “Rakennus”

Timmin valikkonäkymä.

6. 6
    Valitse aukeavasta listasta haluamasi yksikkö

Listaus yksiköistä Timmin valikossa.

7. 7
    Seuraavassa näkymässä näet kaikki yksiköstä löytyvät tilat

Tilojen valintaikkuna Timmissä.

8. 8
    Oletuksena kaikki tilat on valittu, voit poistaa valinnat “Valitse kaikki” -painikkeesta tai yksitellen tilausten vierestä.

Valitse- ja Valitse kaikki -valinnat Timmissä.

9. 9
    Valitse se tila, jolle olet tekemässä varausta

Yksi tila valittuna Timmin valintaikkunassa.

10. 10
    Valitse: “Päivitä kalenteri”

"Päivitä kalenteri" -valinta korostettuna Timmin valikossa.

11. 11
    Valitse haluamasi aika klikkaamalla ja painike pohjassa vetämällä.

Valittu aikaikkuna Timmin kalenterissa.

12. 12
    Varmista, että päivämäärä ja aika on oikein - voit halutessasi muuttaa varausaikaa tässä ikkunassa. Kun kaikki on kunnossa, valitse: “Varauslomakkeelle”

Ajanmääritysikkuna Timmissä.

13. 13
    Varausikkuna näyttää tältä:

Varausikkuna.

14. 14
    “Varaustieto”-kohtaan kirjoitetaan kalenteriin näkyville tuleva nimi varaukselle. “Varaaja”-kohdassa on ensisijaisen tärkeää käyttää “Kasvatus- ja opetustoimi” -alkuista yksikön nimeä, vaikka listasta löytyisi muita nimiä samalle yksikölle.

Varausikkunan täyttämistä avustava kuva.

15. 15
    “Yhteyshenkilö”-kohdassa klikataan kenttää ja valitaan nimi luettelosta - tähän kenttään EI kirjoiteta nimeä (varaus ei mene läpi).

Yhteyshenkilön valitseminen Timmissä.

16. 16
    “Varaaja” ja “Yhteyshenkilö” -kohtien tiedot täyttyvät automaattisesti myös “Maksaja” ja “Yhteyshenkilö” -kohtiin. Varauksista ei mene maksua, kun valittuna on: “Kasvatus- ja opetustoimi” -alkuinen yksikkö. Kun nämä neljä kenttää on täytetty, valitse: “Tallenna”.

Täytettävien kenttien korostus.

17. 17
    Saat tiivistelmän otsikolla “Varauksen onnistuminen”, tarkista vielä, että kaikki on ok ja valitse: “Sulje”

Onnistuneen varauksen tarkistaminen.

Varaus näkyy kalenterissa ja on nyt valmis.

Timmin kalenterinäkymä.

Käyttöoikeus: Sisäinen
Tarkistettu viimeksi: 26.8.2024