ULAPPA-koneen tilaus

1. 1
  2. 2
    Kirjaudu sisään edu.lappeenranta.fi-tunnuksellasi
  3. 3
    Valitse: "Ostoskori Eteläinen"

Ostoskori Eteläinen

4. 4
    Valitse alasvetovalikosta: "Eteläinen koontitilaus"

Tilauksen näkymä

5. 5
    Valitse haluamasi laite:

Kone mallit

6. 6
    Valitse: "Elinkaarileasing"

tilauksen asetukset 1

7. 7
    (Jos laite korvaa aiemman laitteen valitse: "Korvaa entisen" ja syötä Meita-tarran numero. Toista sama telakan ja muiden lisälaitteiden kanssa)

Koneen vaihtoehdot 2

8. 8
    Paina alhaalta: "+Lisää"

Kuva lisää painikkeesta

9. 9
    Palaat automaattisesti takaisin kohtaan: "Ostoskori Eteläinen", valitse alaoikealta: "Tilauksen tiedot"

Ostoskori eteläinen 2

10. 10
    Syötä tilaukselle tiedot
    • "Käyttäjä": Jos oikeaa käyttäjää ei löydy listalta syötä oma nimesi ja kenttään: "Muu käyttäjä" varsinaisen henkilön.
    • "Sijainnin tarkennus": Mahdollisimman tarkasti.
    • "Kustannuspaikka": Valitse oikea.
    • Muut kohdat voit jättää tyhjäksi, ne kirjataan erillisellä viestillä

Tilauksen tiedot

11. 11
    Varmista vielä, että tilauksessa on kaikki oikein ja paina: "Vahvista"

Tilauksen vahvistus

12. 12
    Avaa äsken tehty tilaus: "Avoimet pyynnöt" -kohdasta

Tilaus tiketti

13. 13
    Valitse: "Tilauksen perustiedot" syötä tiliöintitiedot kohtaan: "Kirjoita kommentti"
    • VARHAISKASVATUS
      • Hallinto Ulappa-laite: alue 255, erittely 5023 (ei ole toimintoa)
    • PERUSOPETUS
      • Hallinto Ulappa-laite: alue 256, erittely 5023, toiminto 201
    • LUKIO
      • Hallinto Ulappa-laite: alue 256, erittely 5023, toiminto 201

Tilauksen kommentti

Paina "Lähetä kommentti"